Coaching – en løsningsfokuseret tilgang

DKK250,00

-
+

Specs

Category:

Description

af Chris Iveson, Evan George og Harvey Ratner,

Solutions Forlag 2020

Coaching – En løsningsfokuseret tilgang beskriver en praksis til at hjælpe mennesker med, på den hurtigste måde, at skabe forandringer i deres liv. Den grundlæggende antagelse er, at forandring skabes gennem at opmuntre klienten til at beskrive sin ønskede fremtid – hvordan klientens liv vil se ud, hvis coachingen er til hjælp, samt gennem en detaljeret undersøgelse af de færdigheder og ressourcer, som klienten allerede besidder som er til hjælp til at nå denne fremtid. Coachen arbejder således mod løsninger frem for væk fra problemer og frem for at analysere problemet arbejder coach og klient sammen om klientens formål og ønskede fremtid.

 

Bogen indeholder en konkret guide til såvel tilgangens tænkning som praksis, ligesom detaljerede eksempler og udskrifter af samtaler illustrerer:

 

  • Arbejdet med at identificere klientens ressourcer frem for at analysere fejl og problemer
  • Udvikling og beskrivelse af klientens ønskede fremtid
  • Undersøgelse af hvad som bidrager til denne fremtid
  • Mødet med klienten, som eksperten på alle aspekter af sit liv

 

De praktiske instruktioner inkluderer opsummeringer og øvelser, som coachen kan anvende til udvikling af sin praksis. Bogen er relevant for såvel nye som erfarne coaches, ligesom den vil være til inspiration for terapeuter, som ønsker at lægge coaching-færdigheder til deres praksis.

 

Chris Iveson, Evan George og Harvey Ratner er grundlæggere af BRIEF, som gennem 30 år har uddannet i løsningsfokuseret praksis i London.